Přidej si mě na twitteru - @Market_HS



REKONSTRUKCE - 25.5.-3.6.2012

SB - Moc neobíhám!!


Nina Dobrev

28. ledna 2012 v 16:52 | Markét :)

Znáte z TVD :)
Narodila se 9.1.1989, měří 169 cm.
Navštěvovala veřejnou školu JB Tyrell, po té studovala na umělecké škole.
Má velké nadšení a talent, pro výtvarné umění, tanec, hudbu, gymnastiku.
Má ráda volejbal, fotbal, horolezectví, plavání, jízdu na koni.

Filmografie:
-Pan Úžasný (2006)
-Too Young To Marry (2007)
-Básník války (2007)
-Tajemství mé dcery (2007)
-The American Mall (2008)
-The Vampire Diares → Upírské deníky (2009)
- The Perks of Being a Wallflower (2012)

















 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

OBLÍBENÉ STRÁNKY:
"Just close your eyes and fly with me" :)

Zayn Malik